המשך לשאלה על בעיית עצירות קשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/08/2016 | 22:00 | מאת: דובי

שלום ותודה על התשובה (מספר תגובות למטה) אתמול קיבלתי את פענוח ה-CT (אחרי 18 יום !). תמונה של אינטוסוספשיין במעי הדק באורך 3 ס"מ בבטן אמצעית. פרט לזה אין ממצאים. במעי הגם אין ממצאים . ממליצים על בדיקת CTE. היום עברתי קולונסקופיה כולל אילאוסקופיה, ללא ממצאים. שעתיים אחרי הקולונסקופיה אכלתי ארוחה קלה, ויש כאבים באיזור הקיבה. מה מומלץ לעשות הלאה ? משום מה גם רופאת המשפחה (בייעוץ של כירורג+גסטרו) לא חושבת שהממצא חמור. אבל אני מודאג בגלל הכאבים ובעיות העיכול. אשמח לתשובה. תודה רבה.

שלום לך, לא ברור באיזה פרוטוקול בוצע הCT הראשון, וההתקדמות בשלב זה בCTE או MRE חשובה.בלי רוויזיה והסתכלות על ההדמיה קשה להגיע למסקנה סופית במה מדובר ולכן השלמת הדמיה כנ"ל תוכל לעזור באבחון הסופי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה