כאבים אחרי קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/08/2016 | 01:16 | מאת: ענת

שלום לפני יומיים עברתי בדיקת קולונוסקופיה במהלכה נעשה תרגיל היפוך ברקטום וכן נלקחו ביופסיות מכמה מקומות. הבדיקה נמצאה תקינה. כבר יומיים אחרי הבדיקה, אני חשה עדיין כאבים באזור, , לא חזקים ממש, אין לי חום, אין לי צמרמורות ואין לי דימום. האם יש לחשוש מניקוב או מסיבוך אחר? אשמח לחוות דעתכם האישית בלבד תודה ענת

שלום לך, אפשרי בהחלט כאבים לאחר קולונוסקופיה ולקיחת הביופסיות כנל, ולא צריך לדאוג מכך. במידה והכאב מתמשך, חומרה עולה, מופיעים תסמינים נוספים, יש לפנות מיידית להערכת רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה