עצירות אחרי שלשול מתמשך ושתיית חלק מגנזיום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/08/2016 | 16:32 | מאת: אור

משך למעלה משנה סבלתי מנטיה לשלשול, ולכן הלכתי לעשות קולונוסקופיה, עשתה לי את זה מתלמדת, שגמרה לי את הבטן, ואני גם לא סומכת על התוצאות שלה שהיו טובות. עכשיו יש לי כל הזמן עצירות, ואני לא יודעת למה זה קרה לי. גם אני שמעתי על חלק מגנזיום ואני מתכוונת מחר בעזרת השם לקחת אותו או היום בלילה. לא יודעת איך משלשול עברתי לעצירות, מישהו מהרופאים המכובדים יכול לומר לי מה קורה לי בבטן? ומה עלי לעשות. תודה

שלום רב, נא לציין גיל, מחלות רקע, טיפול תרופתי, ותלונות אחרות אם קיימות כגון הקאות, ירידה במשקל..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה