תחושת רעב קבוע לאחר טיפול באנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/08/2016 | 14:26 | מאת: אבי

טופלתי למשך שבוע באנטיביוטיקה ציפרודקס פעמיים ביום 500 ומאז שהפסקתי כבר כמה ימים שיש לי תחושת רעב נוראית אפילו אחרי ארוחה טובה..האם אנטיביוטיקה פוגמת במערכת העיכול? במקביל לקחתי פרוביוטיקה ואיתה אני עדיין ממשיך..מה ניתן עוד לעשות? האם ידוע על שיבוש במערכת העיכול והאם המצב נשאר כרוני או חוזר לעצמו? תודה

שלום לך, לא ברור בהכרח שהמצב נובע מהאנטיביוטיקה (גיל?, מחלות רקע?, תלונות אחרות נלוות?), אך בהחלט יתכנו תסמינים חולפים במערכת העיכול אחרי טיפול א"ב.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה