בדיקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/07/2016 | 22:46 | מאת: נוי

שלום, אני סובלת משלשולים שנה וחצי , וכל הבדיקות שרופא גסטרו שלח אותי לעשות תקינות ct, sibo, לקטוז,בריום, קולונוסקופיה , גסטרוסקופיה, קפסולה, ועוד כל מה שנצרך להבחן שלשול הכול תקין!! *הרופא שלח לעשות אותי לעשות בדיקת צואה לשומן ללא איסוף(בדיקת spot)ואני לא מוצאת איפה אפשר לעשות את זה!! אם מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה?? ואיזה בדיקות עוד אפשר לעשות כדי לאבחן מה יש לי ?? תווודה

יש לבדוק ביצוע בדיקה הזטת בב"ח יכילוב מכון גסטרו

27/07/2016 | 13:48 | מאת: נוי

דיברתי עם המעבדה באיכילוב הם אומרים שהם לא עושים בדיקה צואה לשומן ללא איסוף!!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה