מבקשים עצה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/07/2016 | 18:49 | מאת: רינה כהן

אבי בשנות השמונים. לפני 3 שנים עשה קולונסקופיה הכל תקין. יש תופעה שאין לה הסבר, גסטרו. הוא לא סובל מעצירות. יש לו מחזור עיכול די מהיר. פעמיים 3 יציאות ביום. אבל פתאום מקבל שלשולים פעם בכמה ימים ואז לורח לופרמיד. ניסינו לעקוב מה הסיבה. בבדיקות אין חיידק בצואה כלום. ןהשלשולים לא מתמשכים. בשאר הימים יציאות רגילות. מה שאנו חושבים, שמרבית השלשולים הם לא ביציאה בראשונה בבוקר. אלא שעה שעתיים אחרי זה. הוא משתמש בבידה. לדעתנו הוא למעשה בלי להבין מחדיר מים למעי הגס ואז זה פועל כמו מעין חוקן קטן. ואז הוא משלשל. התוצאה הוא לוקח לופרמיד זה עושה עצירות למחרת ואז שוב משתמש בבידה. זה סוג של מעגל סגור. האם יתכן שזו הסיבה? כמו כן האם שימוש בבידה יכול לגרום להחלשות הסוגר של פי הטבעת? וכן האם זה גם יכול להשפיע על התנפחות הפורסטטה? נודה על עצה מניסיונך. כל הניסיונות לבקש שלא ידתמש לא עוזרים.

שלום תופעת מתאות לשימוש ממושך בבידה יש להפסיקו ניתן להסיף ךתזונה NORMALAX

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה