עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/07/2016 | 17:37 | מאת: משה

שלום משה קאוודרופלג עם פגיעת חוט שדרה גבוה מלפני חמש שנים עברתי שיקום בבית החולים לוינשטיין מין הרגע הראשון נתנו לי ליציאות ערב ערב שני שקיות תה סנה כך המשכתי במשך השנים הגוף התרגיל המעיים התעצלו והיום אחרי שניסיתי את כל התחליפים שבעולם אין לי שום סיכוי ליציאה ללא סנה ושמן פארפין הבעיה שבשנה האחרונה גם הגזים הפסיקו ואני נפוח מאוד תמיד וזה לא קשור לתזונה אני מקפיד פשוט המערכת עצלה לחלוטין והמצב יוצר לי שלצואה קשה לצאת כי הגזים כלואים וחוסמים זרימה וכך התהליך נמשך שעות בסבל עצום מה אוכל לעשות כדי שלפחות הגזים יצאו ואז הכל יותר קל

שלום סוגיה קשה לפיטרון מומלץ להסיף טיפול ב COLOTAL

28/07/2016 | 15:16 | מאת: משה

חשוב לי לדעת האם התרופה בשימוש ממושך וקבוע כי אין לי ברירה אחרת אני נכה דומה לתה סנה ושאר המשלשלים מבחינת התמכרות של המעי אליה ובלעדיה יהיה יותר קשה מלפני

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה