כבר כחצי שנה אני סובלת מעוויתות בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/06/2016 | 18:19 | מאת: גליה

לד"ר שלום רב, כבר כחצי שנה אני סובלת מעוויתות בבטן 20-30 דקות אחרי הארוחה, כאשר משתחררות אחרי היציאה (התחיל ממזון מסוים, וכרגע תוקף גם למזון קל לעיכול). כך בממוצא יש יציאות 5-6 פעמים ביום, לפעמים שילשולים וכאבים בפי הטבעת. לפני כ-4 שנים עברתי כריטת כיס המרה עקב אבנים בכיס המרה. לפני כ-8 שנים - פונדפליקציית ניסן עקב בקע שערפתי. בבדיקת קולונוסקופיה לא מצאו בעיה מלבד הטחורים הפנימיים. קיבלתי מרופא גסרו תרופה - אינזימי הלבלב, שגרמה לי לעוויתות חזקות מאוד ושילשול, הפסקתי לקחת אותה. האם קיימת בדיקה המקיפה למערכת עיכול? שמעתי וקראתי על בדיקות צואה המקיפות הנשלחות לגרמניה. אשמח לכל עזרה האפשרית! תודה רבה, גליה

לא מכיר בדיקה אחת שבודקת הכל לא מכיר בדיקת צואה כזו ברפואה הקונבנציונלית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה