עזרה בפענוח תוצאות גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/06/2016 | 12:19 | מאת: רון

ביצעתי בדיקת גסטרוסקופיה לפני 3 חודשים. לאחר הבדיקה גילו לי דלקת קלה בושט ורפלוקס GERD כמו כן נלקחו ביופסות מהקיבה והתשובה שהתקבלה אינה ברורה לי- "התקבל כלי מסומן בשם החולה עם סימון נוסף -אנטרום- ובו פורמלין פרור אחד זעיר של רקמה אפורה" כמו כן נכתב גם HP שלילי.... תוכל לעזור לי בפענוח עד הגעתי לרופא? תודה

רפלוקס משמעו עליה של חומר חומצי או בסיסי מהקיבה לושט HP הוא הקיצור להליקובקטר פילורי, חיידק שיכול לגרום לדלקת בקיבה

24/06/2016 | 08:41 | מאת: רון

אשמח אם תפרט על התוצאות כביכול

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה