צרבת נוראית וכמו שתקוע לי משהו בגרון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/06/2016 | 09:49 | מאת: 0504449914

לפני חודש בערך התחיל לי כאבי גרון ממש כמו דלקת גרון הלכתי לאף אוזן גרון שבדק והחליט שזה דלקת גרון לא עי בדיקת משטח גרון אלה מראה שלו נתן לי טיםול באוגמנטין ולאחר שלא עזר הטיפול חזרתי אליו ונשלחתי לעוד 2 רופרים א.א.ג. נוספים שעשו לי בדיקה מאף לפה עי צינורית והרופאה אמר לי שזה נראה לו רפלוקס חומציות מהקיבה שעושה לי את כל הבלאגן.למען האמת ממש באותם ימים התחלתי להרגיד צרהת נוראית וכמו גוד תקוע לי בגרון וכאבים ברום הבטן הרופא נתן לי לנטון אני כבר לוקחת שבועיים אותם ועדיין יש לי כאבים וצרבות האם זה משהו מסוכן אני ממש בסרטים שזה לא חלילה המחלה מבוהלת מאודדדד עזרו לי

במידה ואין הקלה ככל הנראה יהיה צורך לבצע גסטרוסקופיה לפנות לרופא גסטרואנטרולוג באופן מסודר

21/06/2016 | 23:32 | מאת: אתי

יש היום קצת הקלה יותר טוב מהימים הקודמיים ב"ה אבל רציתי לדעת כמה זמן בערך עד שמשפיע הלנטון ואם יעבור לי בכלל הכאבים והצרבות צריך בכל זאת ללכת לגסטולוג?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה