בעיות בקיבה- אשמח לעזרתכם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/06/2016 | 16:57 | מאת: מיה

היי, לפני כארבעה חודשים הייתי בהריון כשתוצאה מטיפול הורמונלי שהיה מלווה בשלשולים וגזים. לצערי ההריון לא שרד אבל השלשולים והגזים המשיכו עד היום ומפריעים לי בתפקוד היומיומי. מדובר בעניין של יום יום ומלווה גם בבטן נפוחה. בנוסף, אני מנסה לעשות דיאטה ולא מצליחה לרדת במשקל למרות השמירה על התזונה ולמרות היציאות המרובות. בדיקת צואה לא הצלחתי לעשות כיוון והיציאות הן לא בבקרים ולא סדירות. אשמח לעצה, המון תודה.

יכולות להיות מספר סיבות לתלונות הנל יש לבצע בירור חלקו כולל בדיקות צואה, בדיקות דם כגון בדיקה לצליאק לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה