בחילות בערבים - טיפול עם מוטיליום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/06/2016 | 15:35 | מאת: דינה

שלום, בחודשים האחרונים אני חשה בחילות בשעות הערב מעין תחושה של נוזלים בגרון שלא יורדים, כשעה לאחר ארוחה. בדיקת החידק הליקובקטר יצאה שלילית, בדיקה גסטרו הראתה שהכל תקין. האם ייתכן כי בכל זאת ישנו ריפלוקס? רופאת המשפחה המליצה לי לקחת מוטיליום שאכן עוזר פלאים, אך ראיתי שלא מומלץ לצרוך תרופה זו יותר משבוע.לאחר שאני מפסיקה לצרוך אותה הבחילות חוזרות. האם יש משהו דומה שניתן לצרוך לתקופה ארוכה יותר? תודה ויום טוב

יתכן ומדובר ברפלוקס, יש אופציות אחרות לטיפול יש לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה