צליאק- האם אכילת גלוטן עלולה לגרום לבעיות הרמונליו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/06/2016 | 14:15 | מאת: פרי

שלום בני אובחן בעבר - בגיל 9 כ'צליאק' לאחר בדיקת ביופסיה הוא עומד להתחתן בקרוב ואני שוקלת לנסות -לעשות אותי בדיקה מחודשת האם הוא עדיין 'צליאק' או שמא קרה הנס והוא התרפא רציתי להתייעץ מבחינה רפואית האם מצב בו הוא יאכל תזונה רגילה עלול לגרום לשינויים הורמנליים וכד' כך שלא כדי לעשות את הניסוי בצמידות לחתונה (אציין שאכילת תזונה רגילה לא השפיעה עליו מבחינת יציאות סדירות וכד' גילינו את הצליאק בגלל קומה נמוכה) בתודה מראש

איני יכול לאמר לך איך יגיב. ברור שאיני יכול להמליץ על ביצוע ניסוי כזה. כאשר יש צליאק ההמלצה לשמור על תזונה מתאימה כל החיים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה