מיואשת, לא יודעת מה יש לי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/05/2016 | 22:48 | מאת: עדי

היי, פונה אליכם אחרי תהליך בירור ארוך שכרגע לא נושא שום פירות. בת 22, מזה 5 שנים סובלת משלשולים באים והולכים,שמלווים בבחילות. הבחילות מתעצמות אחרי שאני משלשלת. בחלק מהלילות זה גם מעיר אותי.. בדיקות- קולונוסקופיה תקינה, ביופסיות מהcolon ומהileum תקינות. MRE תקין הליקובקטר שלילי CRP 6 ASCA IGA 34 ASCA IGG 69.1 לימפוציטים נמוכים לאורך כמה שנים, בבדיקות האחרונות גם כתבו שהופיעו צעירים ואטיפיים (לא יודעת אם זה קשור למשהו, אולי לתוצאות של הוידאוקפסולה שמפורטות בהמשך) לאורך השנים הברזל יורד לי מידי פעם ואני לוקחת כמה חודשים ברזל עד שמסתדר, רופא המשפחה סבור שזה קורה בגלל המחזור. קלפרוטקטין 87 במשפחה שלי יש FMF. ביצעתי אתמול וידאוקפסולה, התשובה שחזרה - Total study time 6H:30m the capsule moved to the colon at 4H:21m. Bowel preparation was good. Short segment of lymphangiectasia at the 2nd part of duodenum. The rest of the villi look normal ברור לי שמה שכתוב בהתחלה הוא טכני, אפשר הסבר על החלק האחרון? אני באמת מיואשת וסובלת כבר הרבה זמן, הייתי שמחה לקבל עוד כיוונים אפשריים לבדיקה (אני מאמינה שבדיקות גנטיות תהיה התחלה טובה). אולי רגישות לאוכל? איך בודקים? (בדקתי צליאק ויצא שאין) ללכת למומחה ולהתייעץ? אשמח לעזרתכם, תודה!

Villi הינם סיסים, מעין בליטות קטנות של המעי הדק. לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו ממליץ לפנות לייעוץ מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה