בחילות ממושכות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/05/2016 | 00:08 | מאת: לי

ד"ר שלום. בת 28. בעקבות דלקת בגרון לקחתי מוקסיפן 3 פעמים ביום למשך 10 ימים. 5 ימים לאחר סיום האנטיביוטיקה החלו לי בחילות במשך כל היום (מזה כבר חודש ימים). האם יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה( יש לציין כי בזמן נטילת האנטיביוטיקה אינני סבלתי מתופעות לוואי). אני ממש סובלת הבחילות לא מרפות ממני וגם אין לי כל כך תיאבון.. למרות שלאחר האוכל הבחילות טיפה נרגעות אבל די מהר חוזרות..קבעתי תור למרפאת גסטרו אך זה בעוד כמה ימים.. ממה יכולים לנבוע הבחילות האלו

בחילות הינן תסמין אשר מקורותיו שונים. מציע לפנות להערכה של רופא המשפחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה