דיאטה כהכנה לקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/05/2016 | 06:28 | מאת: איריס

לצערי התעוררו אצלי שאלות בנוגע לדיאטה כהכנה לקולונוסקופיה, שהרופאה שעומדת לבצע את התהליך, לא טורחת לענות עליהם, למרות שמסרה דואל שלה למטרה זו. הרי השאלות: הבנתי ממנה שאסור גלי בצבעים, אם כך האם הכוונה שמותר לאכול רק גלטין ביום שלפני הבדיקה? האם אפשר לערבב גלטין עם מרק צח או מיץ תפוחים צלול כדי שזה יהיה אכיל? מה בנוגע לשימוש בתבלינים בצבע אדום כמו פפריקה ביומיים הראשונים להכנה כשעוד מותר לאכול עוף? אודה להתייחסותכם. בברכה, איריס

ראי המלצות באתר של המכון שלנו http://hy.health.gov.il/?CategoryID=287 בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה