2 שאלות.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/05/2016 | 21:02 | מאת: שאול.

שלום רב דוקטור 1. האם מחלות דלקתיות כרוניות יכולות לנבוע גם משתיה - שהיא, או שמה רק ממאכלים (במידה ולא תורשתית וגנטית כמובן), כגון התמכרות לקולה. 2. האם בתור חולה קרוהן -קולוטיס, ישנם זכיות שהם, האם קשורים לביטוח לאומי, מהם הזכיות, כגון כספי, תרופות וכולי... לרוב אמרו לי לבדוק באתר התמיכה של חולי דלקות כרוניות, אבל לא מצאתי משהו מיוחד לעניין הנה"ל. תודה מראש יום בריא ומוצלח.

מציע לפנות למרפאת גסטרו בה הינך מטופל. ברוב המרכזים קיימת גם מערכת תמיכה והסברה בנוגע לזכויות השונות או לפחות אפשרות לקבל הכוונה לגורמים המתאימים אשר עוסקים בכך. ניתן להיעזר גם בעמותה שתיארת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה