תחליף טבעי לאומפרדקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/05/2016 | 13:30 | מאת: אדי

בן 39 לאחר תיקון מסתם מיטראלי שלא צלח ( כעת במעקב דליפה בינונית -קשה אמור לעבור תיקון נוסף בעוד מס שנים ) כיום נוטל אומפרדקס 10 מג בבוקר בנוסף לקולחיצין 0.5 מג 3 ביום ( בעקבות דלקות חוזרות בקרום הלב שלוו בצרבות. היה לפני 3 חודשים דימום במערכת העיכול בעקבות מינון אספירין מוגזם שניתן אז עברתי אנדוסקופיה ולא נמצא פצע וטופלתי בנקסיום ) וקרדילוק 1.25 מג פעם ביום . שאלתי : אני מעוניין מאד להפסיק בהדרגה את התלות בתרופות . הורדתי בהדרגה את נקסיום עד למינו אומפרדקס הנל . איזה תחליף טבעי ישנו ?

לאור תיאור של מחלת לב ודמם ממערכת העיכול הייתי ממליץ בחום לפנות לייעוץ מסודר ולקבל החלטות טיפוליות בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה