שילשולים ירידה במשקל ושילשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/05/2016 | 21:39 | מאת: דבי

אימי בת 86 עברה בדיקת גסטרו עקב ירידה במשקל ושילשולים שלא פוסקים שעשו לה ניקוי קיבה היו מעין אבנים קטנות בניקוי. מאין נובע האבנים אימי סכרתית ולחץ דם גבוה . האם אלה יכולים להיות תרופות שלא אוכלו .מה אפשר לתת להגברת התיאבון ולמניעת השילשולים האם יתאים השתלת צואה .כפיתרון או עזרה האם תרופה מירו מגדילה תיאבון???

ישנן מספר סיבות אשר עשויות לגרום לשלשול וירידה במשקל. מציע לפנות להערכה מסודרת על מנת לנסות להתחקות אחר הסיבה לנ"ל ולנסות לטפל בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה