כיב תרסריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/05/2016 | 14:51 | מאת: גיא

נמצא כיב בתרסריון ללא החיידק הליקובקטר האם נוגדי הדיכאון והחרדה שאני נוטל אחראים? Ssri מה הטיפול בכיב לא מצליך לרפא אותו תופעות של כאבי בטן עזים ועליית ליחה וצרבות כמענהל היום וזה קורה עם כל נוגד דיכאון ניסיתי להחליף בעכבות החשד שזה יוצר את הבעיה

אכן תואר קשר בין תרופות מקבוצת ה- SSRI וכיבים במערכת העיכול העליונה. באופן עקרוני ניתן להשתמש ב- PPI (תרופות להורדת חומציות) על מנת להקטין את הסיכון וכן לטפל בהליקובקטר במידה וקיים. בכל מקרה מציע לפנות לייעוץ מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה