כאבים יומיומיים בקיבה ובושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/05/2016 | 10:56 | מאת: ליאורה

שלום אני בת 29 אחרי שתי לידות בריאה בדרך כלל. מזה כחצי שנה לאחר מחלת חום ללא כל סיבה אחרת נראית לעין התחלתי לסבול מכאבים בושט ובקיבה תחושה של בחילה לחץ בגרון ליחה מרובה ללא הפסקה כיוון שיש כאבים מתחת לחזה איני מצליחה ללבוש יותר חזיה הכאבים הם רבים ונמשכים מהבוקר ועד שאני הולכת לישון. בבוקר אני קמה גדושה מליחה ונזלת עם כאבים מתחת לחזה וזה נמשך לאורך כל היום איני יכולה לקשר זאת לאוכל או להיעדר אכילה או למשהו ואין הקלה או הפסקה בכאב אפשר לומר שחיי נהרסו כל היום אני עסוקה בכאב שלא מרפה ואיני יודעת מה לעשות עוד. עשיתי גסטרוסקופיה שיצאה תקינה לחלוטין שתי בדיקות אנדוסקופיות מהאף שלא הראו סימנים לרפלוקס בדיקה אצל רופא א.א.ג שלא הניבה כל בעיה טיפול בנקסיום באומפרדקס זנטקס גביסקון ונוזל לבן נוסף שאיני זוכרת את שמו לא עזרו ולא היטיבו או הקלו. בדיקת הליקובקטר יצאה שלילית בדיקות דם כלליות כולן תקינות בביקור אחרון אצל הגסטרולוגית היא טענה שאין לי כל בעיה והכל על רקע נפשי ונובע מסטרס אבל הכאב שם וקיים והורס את חיי מה לעשות למי לפנות לאיזה רופא איזה בירור נוסף ניתן לעשות? אודה על תושבתכם בבקשה

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מציע לפנות לייעוץ מסודר.

03/05/2016 | 20:52 | מאת: ליאורה

הגסטרולוגית אומרת שמבחינתה אין יותר מה לבדוק...

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה