קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/02/2016 | 19:34 | מאת: פטיגורסקי אלה

שלום רב, מחר בבקר אני אמורה לעבור בדיקה קולונוסקופיה. התחלתי בטיפול פיקולקס אך לא לקחתי משלשל laxadin. האם אני יכולה לעבור בדיקה ללא משלשל? האם אפשר לקחת משלשל תוך כדי טיפול בפיקולקס? תודה

שלום לך ובהצלחה בבדיקה, מטרת ההכנה העיקרית הנה לנקות טוב את המעי הגס בכדי לאפשר ראיה ברורה של רירית המעי וזיהוי קל של ממצאים. הכנת הפקולקס אינה דורשת בהכרח נטילת לקסדין, אך עדיף באנשים שסובלים מעצירות בדרך כלל כן ליטול בנוסף את הלקסדין לצורך שיפור ההכנה בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה