מעי רגיז וטחורים ופיסורה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/02/2016 | 19:55 | מאת: avi

שלום אני בחור בן 24 סובל ממעי רגיז בשלוש שנים האחרונות נהיו לי בעיות כגון טחורים ופיסורה וכדי לטפל בזה התחלתי לקחת כל לילה לפני השינה לבולק בהתחלה זה ריכך לי את היציאות אבל היום אחרי כמה חודשים של שימוש העלאתי את המינון ל 20 MG ובנוסף לכך בבוקר התחלתי לקחת כוסית שלמה של נורמלקס ועדיין לפעמים אני סובל מיציאות קשות ממה יכולה לנבוע הבעיה אני די מתוסכל תודה רבה

שלום אבי, ציינת שאתה סובל ממעי רגיש/רגיז, מחלה זו יכולה להתבטא בעצירות קשה בין היתר, מלבד התופעות האחרות. צעד ראשון שעליך לעשות הוא שינוי דיאטה (מומלץ התייעצות עם דיטאנית). ממליץ לך לפנות להמשך בירור העצירות והתאמת טיפול. בנוסף כדאי מאד הערכת רופא פרוקטולוג לטיפול בטחורים/פיסורה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה