סובלת ממעין גרפסים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/02/2016 | 03:34 | מאת: חן

שלום, אני בת 32, בריאה בד"כ (חצי שנה אחרי לידה ראשונה). בתקופה האחרונה (חודשיים בערך) אני סובלת בשעות הערות ממעין גרפסים ממש בלתי פוסקים. זה קורה בעיקר כשאני בבית, כשאני בחוץ או עם אנשים זה כמעט ולא קורה וגם לא מפריע לי. מה זה יכול להיות? ואיך מטפלים? מתחילה להשתגע מזה קצת... [בנוסף סובלת מקצת צרבות, אם זה קשור] תודה רבה!

לאכול ולשתות באופן איטי לא להשתמש במסטיק לבצע בדיקת נשיפה ל HP

09/02/2016 | 16:28 | מאת: חן

תודה רבה על התשובה. אפשר הסבר על הבדיקה? מה בדיוק בודקת? איפה ואיך עושים? ממי מקבלים הפניה? תודה!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה