בטן רגישה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/11/2015 | 22:27 | מאת: יעל

שלום אני בת 29 סובלת שנים (כ10 שנים, מזמן שהייתי בצבא) מנפיחויות בבטן, לפעמים כאב שנמשך יותר מיום אחד.בנוסף,עצירות. עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה לפני 5 שנים שמצאה הליקובטר פילורי ולקחתי אנטיביוטיקה. האבחנה של הגסטרואנטרולוג שהלכתי אליו זה תסמונת המעי הרגיז הבעיה נמשכה, וב2014 עברתי בדיקה לרגישות ללקטוז, נמצא כי אין רגישות. ניסיתי פרוביוטיקה בהמלצת רופא וגם זה לא עוזר. זה מפריע לי לתפקד לפעמים. כמו כן ניסיתי תרופות סבתא כמו שזיפים, שתיית כורכום ועוד. אני לא יודעת מה יכול לפתור את הבעיה, תודה

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו אין מנוס מהערכה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה