Mri בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/11/2015 | 10:43 | מאת: אדמוני מאיה

אבי בן 72 אחרי כריתת כיס מרה . מיד אחרי כאבי בטן חזקים מאד שהיו גם לפני הכריתה . כל הבדיקות תקינות . לאחרונה עשה mri רוב הממצאים תקינים אך באספקט העליון של כליה שמאלית ישנה ציסטה 2.7 סמ מסוג בוסניאק 2 הסננה בבסיס הריאה השמאלית וחשודה לתסנין זיהומי כמו כן קיים באזור הcbd הדיסואלי מלאות רקמתית 0.8 סמ וכנראה גורם ללחץ על הcbd.האם יתכן שהוא סובל בעצם מזיהום דלקת באזור כי הוא מתקפל מכאבים ובחוסר תפקוד ? תודה מראש

הממצאים ההדמייתיים מצריכים התייחסות רפואית. לאור התסמינים הנלווים (כאבים, חוסר תפקוד) מציע לפנות להערכה רפואית מסודרת בהקדם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה