הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/10/2015 | 15:40 | מאת: נירה

בת 55 בריאה פרט לתת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת.סובלת מרפלוקס הרבה שנים ולעיתים יש לי צרבת . קבלתי שני טיפולים נגד הליקובקטר ועדיין בבדיקה יש לי הליקובקטר.יש לציין שאני אלרגית לפניצילין ובטיפול ראשון קבלתי :לנטון ,פלג'יל, טטרצקלין ,קלבטן משך 10 ימים ואלו בטיפול שני קבלתי :5 ימים קארין ,טאבניק, לנטון ובהמשך 5 ימים נוספים קארין, פרוטוציד ולנטון .שאלתי היא מה עושים עכשו ,כשעדיין יש לי הליקובקטר. המון תודה !!

10/10/2015 | 13:26 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , אחרי שני נסיונות טיפול כושלים יש לבצע גסטרוסקופיה ולקחת דגימה לתרבית להליקובקטיר. לפי פורפיל עמידות/קגישות ייקבע הטיפול בהמשך.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה