שאלה עבור ד"ר יעל קופלמן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

01/10/2015 | 19:47 | מאת: שולי.

שלום רב, בן 38, סובל משילשולים כרונים (ככל הנראה דלקת) קרוב לשלושה חודשים. מטפל ככול הניתן, פשוט התור לרופאה גסטרו רק בסוף החודש. אבל קצת חושש ומודאג ובינתיים רציתי לשאול; מימה יכול לנבוע העניין הנהל פתאום, עשיתי בדיקות חיידק HP, טפלים אחרים, בדיקות דם, שתן, אינזימים כבד, תרבית כולל צאליאק. הכול נמצא שלילי ותקין. אם כן אני אשתגע עד ביקור הרופאה, ממה עניין זה יכול לנבוע? תודה מראש חג שמח.

02/10/2015 | 14:32 | מאת: שולי.

בנוסף שכחתי לציין שישנו מן כאב קל מן צריבות בבטן עליונה בעת כיווצה למשל כגון חבישת גרביים (עכב על המיטה). תודה שבת שלום חג שמח!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה