בבקשה תשובה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/09/2015 | 14:34 | מאת: נוי

שלום רב ביתי בת 7 ילדה בריאה בדכ ביולי לקחה אזניל עקב ברונכיט האזניל גרם לה לבחילות וליציאות רכות הייתי אצל הרופא דאמר שזה כנראה מהאזניל אבל לא רצה להחליף טיפול סיימנו עם האזניל והמצב של הבחילות השתפר יש רק לציין שמאז ועד היום מתלוננת אחת לשבןע על בחילה דבר שעובר כמו כן היא גם נכנסת ללחץ מזה ממה זה יכול לנבןע שעדיין אחת לשבוע מתלוננת על בחילה יש לציין שאוכלת רגיל ויציאות רגילות אודה לתשובה

כ שלום לך כמו שציינת הבחילה החלה לאחר הטיפול האנטיביוטי והתופעה השתפרה. ניתן לבדוק אם יש חיידק הליקובקטר בקיבה ע"י תבחין נשיפה ולטפל בהתאם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה