ריר ורטיבות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/09/2015 | 17:31 | מאת: אבי

שלום אני בן 28 באפריל 2013 עברתי ניתוח פיסורה. בינואר 2015 השנה התחלתי לחוש רטיבות ולחות בסביבת פי הטבעת ומוצא הפרשה שקופה ומימית בתחתון לפני יציאה. עברתי מנומטריה רקטוסקופיה וקולונסקופיה תקינות. באולטרסאונד נמצא לי איזשהו חוסר המשכיות בסוגר החיצוני וכרגע מחכה לmri. האם יכול להיות קשר לרטיבות הזאת? עוד משהו אחרי יציאה בשירותים על הנייר קיים רק ריר ליחתי צהוב ורטיבות באופן רב וגם כאשר אני בשירותים ולא מצליח להתרוקן עדין הריר והנוזל כן יוצאים ואני רואה זאת בניגוב. מה פשר התופעה שהחלה ככה וגורמת חוסר נוחות וסבל רב? למי נותר לי לפנות?

שלום לך, ייתכן שההפרשה שאתה מתאר מקורה בפתח של תעלת פיסטולה. בדיקת MRI היא טובה לשאלה זו. גם בדיקת אולטראסאונד רקטלי תיתן מענה. עליך להיבדק על ידי רופא פרוקטולוג. שבת שלום.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה