שאלה על החיידק (רק למי שמבין).

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/09/2015 | 14:33 | מאת: שאול.

שלום רב מעל כחודש סובל מהתפרצות חיידק ה-HP מטפל. [הרגשות לא הכי נעימות הן בקיבה (שילשולים, התנפחויות), והן כלליות צריבות, חולשה עייפות כרונית, כאבים בגוף וכדומה], הדבר המפריע ביותר כרגע הוא הכאבים במפרקים, בכתפיים ובמרפקי הידיים. שאלתי היא; כמה זמן אסבול בדלקות במרפקים? 1.כל זמן שהחיידק נמצא? 2.פחות מזה ו/או אולי יותר? תודה רבה ובברכת שנה טובה ובריאה שאול.

שלום לך, איני בטוחה שיש קשר בין התלונות שלך, במיוחד עניין כאבי הפרקים, לבין ההליקובקטר. ממליצה להיבדק על ידי רופא. שבת שלום.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה