בעיות... חשוב לסופששש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/09/2015 | 12:26 | מאת: שואל

שלום רב לצוות, עכב דלקת בקיבה הוחמר לי עניין הטחורים, (כמעט תמיד דם טרי על ניר הניגוב), קשור או בעד עצמו לעניין הטחורים בפרט או בגלל הדלקת החריפה. מכיוון שהבעיה לקראת פי הטבעת ובחלק התחתון ומכיוון שסוף שבוע עכשיו האם אפשר ויהיה נכון למצב, לאחר רחצה לספוג פולידין (בנגיעות קלות) לאזור הפגוע?, (נוזל ולא משכה -מכיוון שלא נספגת מהר והתחושה מעצבנת). כמו כן האם יהיה נכון לעשות אמבטיות (גיגית), עם 2-3 טיפות מהפולידין עם מים פושרים ולשבת כ-10 דקות?, פשוט חשבתי על העניין לסופש אולי תהיה הקלת מה בזכות זה. תודה מראש על העזרה!!

שלום רב, מציעה לך לגשת לבית מרקחת ולקנות משחת פרוקטוגליבנול. אין צורך במרשם רופא. ניתן לעשות אמבטיות ישיבה עם סבון. הפולידין לא ישנה. שבת שלום.

05/09/2015 | 20:15 | מאת: שואל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה