מעי רגיז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/07/2015 | 03:00 | מאת: Avi

שלום אני בחור בן 25 נוטל פרוסיה באופן קבוע וסובל ממעי רגיז לאחרונה ביקרתי אצל רופא גסטרו שנתן לי תרופה בשם נורטלין שאלתי היא כזאת אני עכשיו נוטל תרופה שמונעת שיעול יבש וגם לפעמים מוקולית למציצה להוצאת הליחה וקראתי שאסור לקחת נורטלין אם לוקחים משהו נגד השיעול האם מותר לקחת עם התרופות האלה שאני נוטל ושאלה שניה הרופא גסטרו אמר לי לקחת את הנורילין לפני השינה האם זה יעיל? תודה רבה

נורטילין אכן יכול להיות יעיל איני יודע שם התרופה שאתה נוטל לשיעול. רופא משפחחה יכול לבדוק אם יש אינטרקציה בין התרופות. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

01/08/2015 | 20:39 | מאת: Avi

זאת תרופה מבוססת קודאין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה