עצירות חלקית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/07/2015 | 01:13 | מאת: אלעד

שלום, כבר תקופה ארוכה (אזור החצי שנה) שאני לא מצליח להוציא את כל הוצאה בשירותים, תמיד נשאר עוד שאיני מצליח להוציא החוצה ולכן אני לא מרגיש הקלה לאחר היציאה. זאת נראית לי כמו עצירות חלקית (אם יש כזה דבר). מה אפשר לעשות? תודה מראש.

ישנן הגדרות שונות לעצירות. התיאור של הבעיה שלך יכולה לכוון לבעיה בסיגרים, ברצפת אגן ועוד. לפנות לגסטרואנטרולוג לבירור מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה