חשש משימוש בליברקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/07/2015 | 09:19 | מאת: אילנה

שלום אני בת 56, בריאה. סובלת שנים מגאזים בצורה חריגה, גם בהמנע ממתיקים. התופעה קיימת מהצהריים והלאה, בכל מקרה. אינני מעוניינת בשימוש בסופחים למיניהם מאחר והבנתי שהם סופחים חומרים חיוניים. רופא המשפחה המליץ לי על ליברקס. אני חוששת מהמרכיב הפסיכיאטרי של התרופה , המרדים והממכר. אינני סובלת מלחץ וחרדות. מהי דעתכם והמלצתכם?

המלצתי שתפני לגסטרואנטרולוג לשלילת סיבות אחרות הגורמות לגזים מרובים כמו אי סבילות לסוכר חלב, שגשוג יתר של חיידקים במעי ועוד התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

30/07/2015 | 22:27 | מאת: אילנה

תודה לך ד"ר עובדיה. אני טבעונית כך שהרגישות למוצריו לא רלוונטית. אפנה כהמלצתך לגסטרואינטרולוג. אך בינתיים, מהי עמדתך לגבי הליברקס באספקט ההתמכרותי והמרדים? תודה אילנה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה