בדיקת דם סמוי בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/07/2015 | 00:25 | מאת: רותם

שלום רב, אני בת 49, חברת קופת חולים כללית וקיבלתי ערכה לבדיקת דם סמוי בצואה במשך 3 פעמים. שאלותיי: 1) בהנחיות כתוב שאין צורך לשנות את הרגלי האכילה. ראיתי באינטרנט שכתוב להימנע מבשר אדום ופירות וירקות טריים במשך 3 ימים לפני הבדיקה. כיצד עליי לנהוג לפני הבדיקה? 2) במידה ויש בין 2--3 יציאות ביום. האם לקחת דגימה אחת לכל יום או שניתן 2 דגימות ביום? בתודה, רותם

לא לשנות הרגלי אכילה בדיקה אחת ביום במשך שלשה ימים התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה