בדיקות דם וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/07/2015 | 17:35 | מאת: אוני

שלום שמי אוני בת 33 מאובחנת מגיל 19 עם מעי רגיש לפני כשבוע ימים היו לי כאבי בטן תחתונה עם יציאה רכה עד רכה מאוד הלכתי למיון שם עשו לי בדיקת דם כולל בדיקה פיזית הבדיקת דם יצאה תקינה למעט wbc-12000 וcrp שיצא 1.5 . תפקודי כליה וכבד שמורים המוגלובין 15.2 אלקטרוליטים שמורים טסיות שמורות . בטן רכה ניע תקין ללא שום הגדלת איברים , קולות לב תקינים ללא אוושות או חרחורים ללא חום או הקאות אני בלחץ היסטרי שיש לי פתאום סרטן מעי הגס ולא יודעת איך להרגיע את עצמי ...האם זה נראה כמו עוד התקף מעי רגיש?או משהו חמור יותר? בתודה

תוצאות בדיקות הדם לא ספציפיות. לא ניתן לאבחן מומלץ בדיקת גסטרואנטרולוג באופן מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה