שאלה על רגישות לחלב?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/07/2015 | 00:34 | מאת: מוטי

יש לי רגישות לחלב ומוצריו, הוא גורם לי לשלשולים ויציאות מרובות. למרות זאת אני צורך באופן יום-יומי וכרוני הרבה חלב. השאלה שלי: האם צריכה כרונית ומרובה של חלב אצל אדם בעל רגישות, יכולה לגרום לדלקת במערכת העיכול? האם אני גורם נזק או מחלה למערכת העיכול שלי כאשר אני מכביד עלייה באופן יום-יומי עם צריכה של חלב?

לא גורם לדלקת ולא מכביד יש לך חסר באזנים המפרק סוכר חלק וזה במקום להיספג במעי דק מגיע למעי גס ושם מפורק ע"י חיידקים וגורם לשלשול. על מנת להפחית סימפטומים צריך להפחית במוצרי חלב מומלץ יעוץ דיאטנית התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה