intestinal metaplasia

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/06/2015 | 09:55 | מאת: elisa

שלום, אני בת 76 כבר 8 שנים אני סובלת מפוליפים במעי הגס מסוג אדנומה + היפרפלסטים . היה לי מלנה לפני 5 שנים ומצאו לי שזה בגלל דואודניטיס , אחר כך שוב פעם היה לי אותו סיפור ולפני שנה עשו לי ביופסיה ומצאו שיש לי 1. Mild chronic inflammation 2. intestinal metaplasia רציתי לדעת אם זה אומר שיש לי סרטן או מה בדיוק זה אומר? תודה אליזה

הפירוש המילולי של הנ"ל הינו דלקת כרונית קלה ושינויים ברירית הקיבה אשר מזכירים רירית של מעי. מומלץ לפנות לבקורת מרפאת גסטרו באופן מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה