דחוף - אולטרסאונד טרנסרקטלי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/06/2015 | 22:17 | מאת: דסי

דחוף - לא מצליחה למצוא מקום שעושה אולטרסאונד טראנסרקטלי לנשים. שייכת למאוחדת אבל מוכנה גם לעשות פרטי. כל מקום שהופנתי אליו עושה את הבדיקה רק לגברים . בבקשה עיזרו לי למצוא מקום. תודה

29/06/2015 | 22:30 | מאת: דסי

לרירית. הרירית עצמה שלמה אך יש אזןר "מרושת" בכלי דם בולטים ולתחושתי ותחושת הרופאה יש משהו מתחת לרירית

US טרנסרקטלי מתבצע בהתאם להתוויה לבדיקה לנשים ולגברים כאחד. יש לשלוח בקשה מסודרת לכל מקום אשר מבצע בדיקה זו (הרופא המפנה לרוב מכיר את המכונים אשר מבצעים בדיקה זו בסביבתו הקרובה, ניתן לבצע בדיקה זו גם במכון אצלנו בצורה מסודרת עם הפניה רצוי מגסטרואנטרולוג או פרוקטולוג ובצירוף השיקולים לבדיקה והדוח האנדוסקופי במידה ורלבנטי). התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה