אנמיה.וליקוציטים גבוהה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/05/2015 | 14:43 | מאת: גלי

שלום אני בחורה כמעט בת 50.בבדיקות דם נמצא חוסר ברזל כתבתי לך בשאלתי הקודמת.נשלחתי להמשך בדיקות דם.תהגיעה לי תוצאה של בדיקת LEUCOCYTES.שזה מראה 500.בתוצאה מזה אומר שישנה דלקת בגוף או שזה לא מחייב? כי אין לי חום או משהו שיעיד על דלקת.חוץ מהכאבי בטן שהיו לי ובגללם הופנתי לבדיקות וגם בגלל האנמיה. אבקש בבקשה ד"ר את תשובתך תודה גלי.

28/05/2015 | 17:36 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

500 לקוציטים הו מספר נמוך 5000 מספר תקין 50000 ערך גבוה מאד - יש להגיע לרופא משפחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה