שימוש בלנטון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/05/2015 | 13:12 | מאת: רחל

אני לוקחת שנים את הלנטון בגלל בקע סרעפתי לפי צילום החומצה מגיעה לשליש העליון של הושט. רופא הגסטרו המליץ לי להפסיק לקחת את התרופה כי היא גורמת לתופעות לואי קשות. אני סובלת מעייפות מנשירת שיער בקדמת הראש בקושי יש לי שערות. האם הייעוץ נכון עבורי. בינתיים אני סובלת מליחה שקוראת אם אני מפסיקה את הטיפול בלנטון.

28/05/2015 | 17:34 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , אינני חושב שהתופעות שהתלונות שלך הן תופעות לואי של התרופה. יש להתיעץ עם הרופא המטפל בשאלת החלפת לנטון לתרופה אחרת ננוגדת חומצה .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה