בדיקת נשיפה חוזרת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/05/2015 | 21:02 | מאת: ריקי

שלום רב לפני שלושה חודשים עברתי בדיקת אינדוסקופיה בגלל כאבי בטן חזקים והרגשה כללית רעה מאוד, התגלה החיידק וטופלתי באנטיביוטיקה,לפני שבוע עשיתי בדיקה חוזרת לחיידק עם תוצאה של 10.149 בתוספת של הערה נתגלו בעיות במהלך טעינת ה..(לא ברור..)מה אני אמורה להבין מאותה תוצאה? אני רוצה לציין שכאבי הבטן חלפו לגמרי ואני מרגיש מצוין, יכול להיות שעדיין יש לי את החיידק ואצטרך לחזור לטיפול אנטיביוטי? תודה,

27/05/2015 | 08:48 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , הבדיקה חיובית. יש לקבל טיפול במשלב אחר של אנטיביוטיקות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה