חוסר ברזל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/05/2015 | 14:50 | מאת: אורית

אני בת 70, ויש לי 10 איירון. רוצים לתת לי עירוי, עשיתי טסט ולא הרגשתי טוב, ירד לי הדופק והלחץ דם והייתי חלשה מאד, מפחדת לעשות את העירוי. אני אוכלת עוף כל יום, לא אוכלת ירקות, רק תפוח ובננה ביום וחלשה. רציתי לדעת איזה כדור טוב יכול להחליף את העירוי בלי שייעשה בלגן בבטן.ולמה יש כאלה שמרגישים טוב אחרי העירוי, ואני לא. וגם הרופא אומר /שזה לא מהעירוי, והאחות אומרת שלפעמים העירוי עושה חולשה וירידת לחץ דם. איפוא האמת. מחכה לתשובה בהקדם. תודה

26/05/2015 | 08:17 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , יש לברר מה הסיבה לאנמיה של חסר ברזל במטופל בן 70! האם עברת בירור קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה? תכשירי ברזל לווריד הם ללא סימפטומים של כאב בטן ובחילות, בניגוד לכדורי ברזל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה