שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/05/2015 | 10:33 | מאת: אבנר

שלום רב בן 37 לפני שבוע היו לי כאבי בטן תחתונה איומים שהקרינו גם לאבר המין הכאבים היו דומים לכאב שיש לפעמים לפני התרוקנות אך היו ממושכים וחזקים מאוד ניגשתי למיון ושם לקחו בדיקות דם וביצעו רנטגן של הבטן ושל החזה ושוחררתי עם אבחנה של דלקת בשתן. מאז לוקח אנטיביוטיקה והכאב ירד דרמטית אבל היום במישוש של בטן שמאל תחתונה מרגיש נוקשות. ללא כאב או רגישות. האם הצילומים ובדיקות הדם שעשו במיון והראו דלקת שוללים משהו מסוכן ?

26/05/2015 | 08:05 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , יש להיבדק אצל רופא המשפחה במידה והכאב מופיע שוב בבטן תחתונה .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה