גסטרופארזיס? יכול להיות?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/05/2015 | 21:50 | מאת: נוען

שלום רב, אני סובלת חצי שנה מבחילות נוראיות תמידיות וכאבי קיבה. עשיתי את הבדיקות הבאות והכל יצא תקין - סיטי בטן חזה, מנומטריה, בליעת בריום, אולטרסאונד בטן, גסטרוסקופיה, בדיקות צואה ודם. קראתי באינטרנט על גסטרופארזיס, שיתוק קיבה. האם יכול להיות שאני סובלת מזה ? האם ניתן לראות בבדיקות שעשיתי אם יש גסטרופארזיס או שעל הרופא להפנות אותי לבדיקה נפרדת? תודה

25/05/2015 | 23:23 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב גסטרופרזיס היא אופציה. יש לבצע בדיקת מיפוי קיבה לצורך האבחון

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה