בעיות בליעה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/05/2015 | 03:19 | מאת: יוסי

היי אני בן 30 בריא בדרך כלל ב4 חודשים האחרונים היו צרבות וגרפבים ברוב שעות היום וכבר חודשים בערך שיש הרגשה שהאוכל לא נבלע מה שאומת בבדיקת feest במרפאת בליעה קושי קל בבליעה היום לאחר שבועיים של טיפול נקסיום (הטיפול למשך חודש וחצי) כול הצרבות והגרפסים נעלמו כמה זמן עד שיעברו גם הבעיות בליעה? יתודה מראש לפורום נהדר

26/05/2015 | 08:12 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , האם יש פטולוגיה שגורמת לקשיי בליעה, יתכך דלקת ושט בגלל ריפלוקס ,היצרות של מעבר ושט קיבה ,פטולוגיה בתנועתיות , אחר.. לפי הפטולוגיה הבסיסית נדע את משך הטיפול

29/05/2015 | 01:13 | מאת: יוסי

היי תודה על התשובה אך היכן אוכל לבדוק את זה אני אפילו לא יודע מה זה פטולוגיה???

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה