צרבת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/04/2015 | 22:10 | מאת: סאלח

אני בן 61 .ב2004 עברתי גסטרוסקופיה בה חשד הרופה בריפלוקס. אני מתנהג בהתאם. נמנע ב\כמעט מכל המאכלים שנזכרו במאמר שלכם. אני משתמש בניקסים 40. פתאום אנ חש בצרבת במיוחד אחרי הצהרים והטפול התרופתי אינו מגיב גם בכדור בבוקר וכדור בערב. באוגסט עברתי בדיקת גסטרוסקופיה תקינה והרופא לא ראה סימנים של ריפלוקס. לפני חודשיים נבדקתי ע"י רופא אף אוזן גרון ומצה אודם מתחת למיתרי הקול מריפלוקס. אני משתמש כעת בנירבקסאל והצרבת עדיין קיימת.מה אתם מציעים לי?

18/04/2015 | 11:52 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב , מציע לך לעבור ל PPI אחר כמו לנטון או אומפרדקס. יש מקום לשקול גסטרוסקופיה חוזרת .

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה