גסטרוסקופיה יחד עם קלונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/04/2015 | 21:58 | מאת: נאנוו

הי אני אשה בת 52 בשל עצירות ומעי כלוא שהיה לי לפני ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי נתבקשתי לעבור קלונוסקופיה..וגם בגלל כאבים בכיבה עליי לעבור גסטרוסקופיה..אני חוששת מההכנות מה עושים לפני בדיקה כפולה שתי הבדיקות באותו זמן ובהרדמה אחת ..איך מתכוננים ? והאם קשה לעבור שתיהן יחד? מה שונה מכל בדיקה בנפרד?

11/04/2015 | 17:35 | מאת: sky

ההתכוננות זהה להתכוננות של קולונוסקופיה לבדה . לעיתים הרופא מחליט לבצע גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה באותו זמן וזו פעולה שגרתית לחלוטין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה