שלשול בהריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/03/2015 | 19:01 | מאת: א

שלום אני בשבוע 35 להריון. לפני כחודש אכלתי רוסטביף ומאז החלו שלשולים/יציאות רכות בערך פעם ביום. דבר זה הינו חריג מאוד עבורי. ניסיתי להתייעץ עם רופא הנשים, רופא המשפחה וגם עם המרכז לייעוץ טרטולוגי, אך לא קיבלתי תשובות ברורות וגם לא הפניה לבדיקות. אני מבקשת לדעת מהן המחלות העלולות לגרום לתופעה זו, מה ההשפעות האפשריות על העובר, מהן הבדיקות הנדרשות לאבחנתן ועם מי ניתן להתייעץ בנושא. תודה רבה

שלום זאת תופעה שלא יכולה לסכן אותך או הריון מדובר בערלת מזון קלה וקלקול קיבה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה